Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sommarens skönaste skylt

12å

Jag fick stanna till mitt ute på stora vägen för att plocka fram mobilen och föreviga denna bild. Eller snarare: skylt. Någonstans utanför Förslöv. Jag tycker den är underbar. Jag menar; fungerar inte det ena så fungerar kanske det andra. Om du ändå har lite problem med ländryggen, varför inte åka och köpa ett par liter jordgubbar och få det fixat? "Gumman lilla, jag ska åka o fixa nackspärren…ska jag ta ett kilo färskpotatis när jag ändå är där?" Jag tycker den är underbar. Och väldigt mycket sommar. Måste försöka hinna testa också, köpa lite hallon och ta en nackmassage. Eller tvärtom.

ANNONS
Publicerad 2009-07-14 kl 20:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto