Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sommarens skönaste skylt

Jag fick stanna till mitt ute på stora vägen för att plocka fram mobilen och föreviga denna bild. Eller snarare: skylt. Någonstans utanför Förslöv. Jag tycker den är underbar. Jag menar; fungerar inte det ena så fungerar kanske det andra. Om du ändå har lite problem med ländryggen, varför inte åka och köpa ett par liter jordgubbar och få det fixat? "Gumman lilla, jag ska åka o fixa nackspärren…ska jag ta ett kilo färskpotatis när jag ändå är där?" Jag tycker den är underbar. Och väldigt mycket sommar. Måste försöka hinna testa också, köpa lite hallon och ta en nackmassage. Eller tvärtom.

Publicerad 2009-07-14 kl 20:20
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons