Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Badjävlarna regerar i Båstad

Hänt något i fotbollsvärlden, mer än Zlatan till Barca, Berg till Hamburg och Elm på väg till Everton? Kan du räkna med: den årliga…sen 1969…matchen mellan Badjävlarna och Båstad på Örebäcksvallen. Seger i år igen för oss i Badjävlarna i kvalmig luft och en dag där alla vätskor inte alltid är balanserade i kroppen. 2-0. Jag är nöjd: ett mål (långskott) och en assist till Christoffer Löfquists 2-0. Två tunnlar dessutom. Jeppe Blomqvist fick glida omkring lite i en fri roll på mittfältet och Abbe Barsom agerade mittback. De var ok. Ralf Edström på vänster mittält hade däremot en tung dag, sist i statistiken över antal sprugna kilometer…eller snarare meter.

Publicerad 2009-07-18 kl 19:51
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER