Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

"Lagerbäck ser dig aldrig i ögonen"

11å

Landslagstrupp uttagen.
Lite överraskad över Wernbloom, trodde inte att han var någon favorit.
Jag visste däremot att Lustig var det och på högerbacken börjar det öppna sig…mittbacks- och vänsterbackspositionerna känns däremot rätt utsålda.
Ingen Bajrami och jag tycker det är synd, för jag känner mycket för killens mod och frejdighet.
Han vill alltid framåt och är alltid ett hot mot vilket försvar som helst…är det någon tränare/förbundskaptener i motståndarlag till Elfsborg/landslag nämnt i samband med Europa League/U21-EM så är det just Bajrami…och jag tycker vi tappat hotet på den kanten när inte Chippen lyckats fullt ut.

ANNONS
Och min gamla käpphäst: jag vill inte ha en vänstermittfältare som tvingas vända upp och lägga över bollen på högran vid varenda inläggstillfälle.
Nu får jag en känsla av att Bajrami inte kom med för att han inte varit ute och rest i januari och hälsat på massörer och sjukgymnaster och sånt.
Det har Lustig, Toivonen och Wernbloom…jag lovar, det spelar roll i sammanhanget.
Men du kan inte få allt.
Vi ser fem av tio utspelare från U21-laget i A-truppen mot Finland.
Gott nog.
***
Det är när informationschefen säger "vi hoppas på 15.000" som man vet hur het den här landskampen är…
Jag undrar mest över att vi måste lägga en träningskamp mot Finland i augusti på Råsunda?
Varför inte lägga ut den i landet?
***
Läser att Hammarbyledare gnäller över att Helsingborg skulle ha "maskat" på Söderstadion.
ANNONS
Jag kan förstå hemmapublik som upprörs när ett byte eller ett inkast tar lite tid då motståndarlaget är i ledning på slutet.
Men det var knappast överdrivet.
Och inte direkt något nytt.
Alla lag i ledning på bortaplan gör likadant…skitsamma vilket lag.
Jag tror snarare att det är medias fel.
***
Mejl till slut:

"Tjena!
Trevliga intervjuer du hade idag med förbundskaptenerna. De var ju ovanligt pratglada också, men de har ju varit borta från rampljuset några månader nu så de kanske la manken till lite extra. Fast det var värst vad du var ovanligt lågmäld? 🙂 Men det var ju sorligt runt om så det stod väl tio andra journalister och bjäbbade bredvid dig som du visade hänsyn till så klart.
Hakar dock fortfarande upp mig på att inte Lagerbäck tittar dig i ögonen när han svarar utan fokuserar på en punkt… tja, jag vet inte var men allt utom där han borde som en "normal" människa gör när man talar med någon. I princip från det att du slutar prata och hela vägen tills han säger sista ordet är blicken borta, och sen tillbaks en kort stund igen när det är dags för nästa fråga. Jag vet att jag tagit upp det här förut med dig för nåt år sen och att du inte tyckte att det var nåt större problem men jag skulle bli galen till slut!

ANNONS
Vänligen,
Per"

SVAR:Det är inget ovanligt att intervjuoffren inte ser en i ögonen, jag vet inte varför. Jag ska fråga en dag. Kanske finns det ett svar.

Se Lagerbäck-intervjun här HÄR

Publicerad 2009-08-04 kl 22:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto