Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ur en bloggares postfack, sommaren 2009

Ekwalls blogg

Jag glömmer ständigt att jag faktiskt har ett postfack i TV4-huset.
Det är lätt att missa det eftersom det ligger i en mörk korridor i ett det hus som varit en ständig byggarbetsplats sen 1996.
Senast jag letade efter postfacken så hamnade jag i ett nytt gym.
En gång gick jag till den toalett jag alltid brukade använda och hamnade i ett redigeringsbås, byggt mitt i en gång som de bås du i din ungdom kunde ramla förbi i Hamburg-kvarter med lite väl många blinkande neonlampor.
Men i morse hittade jag rätt och efter några månader, här ett axplock av det som skickas till en TV-man:
* En sommarhälsning på två A4-blad från TV4-Gruppens pressavdelning med bilder på pressavdelningens medarbetare som sig bör; det är ju en pressavdelning.
* Inbjudan till Operakällarens Kräftskiva. Steffo är värd. Och "inbjudan" är så elegant att den bjuder dig på en uppgift om att priset för kräftskivan är 1350 kr per skaft. Tack för inbjudan.
* Inbjudan till Kristallen, fredag 28 augusti.
* Magasinet "Route One", som efter snabb bläddring visade sig vara ett skönt (om än lite budgetlayout) magasin för alla som är uppväxta med Tipsextra. Så intressant att det sparades. Läs mer HÄR.
* Inbjudan till Christos Masters. Men bara till festen. Christos vet att jag inte spelar golf.
* Brunt kuvert från belevad dam i mindre svensk stad som med hjälp av två vanliga instamaticbilder tagna i ett sovrum med grön överkast vill att jag ska kontakta henne för "en fika eller så…".
* Inbjudan till biopremiären "The Ugly Truth".
* Ett FourFourTwo-nummer som också verkade klart intressant efter blixtsyn. Lägges i väska för läsning.
* Ett handskrivet från en Lars-Åke som skriver..tror jag, svårt att tyda skrivstilen…att det är för jävligt att jag, Skanörskan och Långe Lundh får husera i televisionen eftersom man där bör tala rikssvenska.
* Senaste numret av Grunden Bois-magasinet, den här gången med Johan Elmander som affischnamn…läser alltid den, oslagbar på sitt sätt.
* Tre handskrivna brev med önskan om autograf.
* Tidningen Fotboll och ett informationsfolder från Svenska Fotbollförbundet.
* Fyra olika förslag från diverse företag om produkter som de tycker att jag ska lansera: ett kosttillskott, någon sorts t-shirts med rätt fula tryck, ett nytt svenskt kostymmärke jag aldrig hört talas om och en apparat av något slag som man använder för att rengöra datorskärmar med. Inga direkta miljonkontrakt från multinationella företag, om vi säger så.
* En lapp från vaktmästeriet om att jag måste tömma postfacket oftare.

Annons
Publicerad 2009-08-17 09:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto