Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

En ny målvakt har sett dagens ljus

Landslagsträningen hann inte ens dra igång på Stadion förrän Långe Lundh gick igång på trehundra. Ingen Isak på träningen och Lundh kastade sig över mobilen till presschef Saleteg: Är Isaksson hemma och föder barn…? Nu kan det ju uppenbarligen vara möjligt med både det ena och andra i den branschen…men Isak själv har ju aldrig sett särskilt gravid ut. Däremot var det glädjande nyheter. Familjen Isaksson fick en dotter i natt! Det lär ju förmodligen innebära att matcherna är klar för både Ungern och Malta. Landslaget kan andas ut. Så även Lundh.

Publicerad 2009-09-01 kl 12:45
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons