Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lagerbäck i RELATIONSDRAMA: Foto-Soffan!

Livet är ett pussel som likt en Andreas Andersson i Newcastle "always falls to pieces in the box"…för att byggas ihop gång efter gång efter gång.
Det är ingen baggis att få ihop barnfrukost, läxläsning, gympakläder, inhandling av nya kaninprylar, lunch i flykt, stockholmsfuckingtrafiken, klädtvätt, matlagning, tvättvikning med landslagsbevakning, redigering, plåtning, pressläktarchittchatt med nyklippta (snaggade!) kollegor, bloggeri, inklämt möte (givetvis, alla dessa möten!), förberedelse av TV4Sport-program och inspelning av Ekwall vs Lundh.
Inte en helt vanlig onsdag i september.
Men det går, på något vis går det alltid.
***
Axplock från en dag i min och Foto-Soffans intervjurum idag:
* Isaksson från Smygehuk och Trelleholla attackerade mina sneakers conversestyle från Allessandrini…eller snarare skosnörena, det var skösnörena han inte gillade.
Men han hade i alla fall sinnesnärvaro nog att påpeka att betona "jag är en ingen modeguru, så jag ska inte säga något".
* Elmander gillade mina skor, vi har samma skosmak på många sätt…han kör bland annat Lars Wallins svåra boots.
* Berg berättade att Petter Andersson fått hans coola lya i Groningen efter viss maktkamp i klubben.
Nu återstod bara en förhandling om – golvet! I Holland tar du med dig ditt eget golv och flyttar normalt in med betonggolv…vad det nu är för poäng att ta med sig ett golv, stor chans att det passar i en ny lägenhet.
Berg skulle ge Andersson ett bra pris. Cashar ju in en del i HSV nu.
* Lasse Lagerbäck var ytterst nära att snubbla rakt in i SVARTSJUKE-SKANDAL när vi idag återupptog diskussion om relationer där nykära Foto-Soffan var inblandad.
Helt ovetande om "situationen" hade Lagerbäck inte insett att foto-Soffans kille, Loverboy, som även är fotograf åt Bildbyrån satt i rummet.
Lite diskret (som jag alltid är) gjorde jag honom uppmärksam på hur det låg till och Lager påpekade pilsnabbt för Loverboy…"tro inte att jag är ute på hal is nu…jag skulle ändå inte ha en chans mot det leendet".
En snygg räddning på mållinjen och vi kunde arbeta vidare i lugn och ro efter att ha snuddat vid FÖRBUNDSKAPTEN i RELATIONSDRAMA.
***
Hysén väldigt aktiv som vänstermittfältare idag, om det nu ska betyda något.
Annars är Kim Källström uppenbarligen på spelhumör och i gott slag.
För att inte tala om Maestro som drog iväg en 40 meters pressad cross på läppen.
***
Jag är livrädd för underskattning.
SÅ bra är inte Ungern, säger många nu.
SÅ jävla dåliga är de inte, säger jag.
Vi var faktiskt rätt illa ute mot dom i första halvlek på Råsunda…skönt reptilsnabbt kortpassningsspel…och nu ska matchen alltså spelas i Budapest.
Jag tycker det känns lite otäckt.
***
Corinne and Friends i Sturegallerian klippte till idag, Ibrahimovic och Mellberg.
***
Torsdag så späckad att jag behöver gå upp 04:00 för att hinna med något överhvudtaget innan vi lyfter i fredagsottan till Hungary och Malta.

Publicerad 2009-09-02 kl 22:35
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons