Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Safety first gäller nu

Jag vet inte vad som har hänt eller om det någon sorts allmän upptrappning inför det allvar som komma skall: förbundet har laddat med en årsförbrukning av den tyska tejpen och med några specialinflugna säkerhetsvakter. Jag blev stoppad vid den ingång för media som använts vid landslagsträningar de senaste femton åren med frågan: jobbar du här på Stadion eller! Beordrad att ta annan ingång, den vanliga lite för farligt nära spelarbussen med Gustav Svensson och Co. Alla fotografer uppslängda på läktaren – ingen får vara på löparbanorna, helt ny grej det också – och framför packet står en högst sannolikt gevärsbeväpnad vaktman och håller stenkoll. Jag har aldrig sett och tror inte att det någonsin kommer ske att någon i journalistpacket springer ut på planen och attackerar Micke Lustig eller nån, men man vet ju aldrig. Vi hade vant oss lite vid U21-gemenskapen, det skulle vi förstås inte gjort…här ska stämmas i bäcken, nu är det slut på Det Nya Landslaget…tillbaka till Det Gamla. Samma säkerhetstänk på planen i Budapest och vi släpper inte en jävel över bron.

Publicerad 2009-09-02 kl 12:08
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons