Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Målet är redan borta, om det ens har gjorts?

Vi sitter kvar och jobbar i natten på Ferenc Puskas, det känns som om vi skulle kunna sitta här i evighet; bara njuta.
Jag ser ju att Långe Lundh och alla andra kollegor rör på flitiga fingrar över tangenterna, så jag utgår från att det som händer det händer…men jag är inte helt hundra ännu: är det på riktigt, är det sant, har det hänt?
Ute på gräsmattan har någon redan rullat bort målställningen där långt bortom Lundh på pressläktaren…just det i det målet som vi sett tre så avgörande svenska mål genom åren (2xZlatan och 1xRalf), jag är inte helt hundra på att ungrarna någonsin vill plocka fram det igen.
Eller så är det väl helt enkelt bara så att det aldrig har hänt…jag vet fan inte helt säkert…och jag sitter här på en pressläktare i Budapest och bara drömmer. Om Sydafrika.

Publicerad 2009-09-05 kl 23:20
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons