Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

In me bollen i mål

På plats på Taqali (q:et uttalas som ett tomt h), det steker på rätt vasst på den stenläktare vi lagt beslag på och i bakgrunden smäller nån sorts militär övning. Det är inte så mycket pang-pang på träningen…värmen gör sitt mitt på dan…när svenskarna kör den där avslutningsövningen de alltid har numera: inlägg från kant, tre man i straffområdet, inga försvarare och bollen ska bara in. Det brukar vara blandad kompott men idag har lite väl många avslut hamnat rätt högt över målet. Det är en slö träning överhuvudtaget och det är lätt att förstå, spelare är slitna efter holmgången i Ungern och varför lägga en träning mitt på dan i det här klimatet? Skitsamma, matchen spelas på kvällen och Malta är ett sämre motstånd än den här värmen. Och bollen ska in i mål.

Publicerad 2009-09-07 kl 12:07
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons