Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Segern är vår!

Inga problem, lätta 7-5 på Mullsjö efter lite väl mycket Ravellishow bakåt. Men vi var otroligt starka trots att debuterande Anders Andersson tog en klassisk vadbristning efter en kvart. Krille Nordin godkänd i sin debut, ett mål och fyra assist. Och stand up-Mårten sänkte sensationellt ett högerskott i nätmaskorna. Nu firas vinsten och definitiv serieseger med traditionellt bubbelbad där Benno Magnusson håller hov så att det hörs hela vägen till Jönköping. Och om ni undrar…ja, ett: på volley, lite som Ralfs i VM -74, mot Uruguay.

Publicerad 2009-09-19 kl 18:18
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons