Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Varför måste Gazellen poängtera att alla andra är idioter?

Ekwalls blogg

Det sedvanliga i Umbro Corner när landslagstruppen skulle presenteras…assistenten vill säga något och något vis bereda mark för Lagerbäck, något underligt men ibland underhållande i en grå massa.
Gazellen steg därför upp på podiet och sågade givetvis media.
Han var överraskad över att folk var negativa efter senaste landslagssamlingen…läst allt när han kom hem…och Maltamatchen (han kan inte ha läst vad som skrevs efter Ungern).
Han avfärdade den beryktade matchen i Valletta med att Sverige trummade på, gjorde ett par byten och sen var det klart…jag upplevde det inte lika smärtfritt, ska jag erkänna och det gjorde ju inte någon av Gazellens spelare heller.
"The only thing that surprises me in football is that people still get surprised", sa Gazellen.
Jag vet inte varför Gazellen går igång på att idiotförklara media (och vanliga människor, vill jag påstå) men ibland känns det lite väl sökt och nu börjar jag tro att det nästan ligger ett genuint förakt bakom.
Det är inte så mycket underhållning längre.
Människor tycker olika. Värre än så är det inte.

Det behöver ju inte betyda att alla förbundskaptener har rätt och alla andra är idioter. De flesta var överlyckliga efter Ungern, många var mindre glada efter insatsen mot Malta.
Surprising? Knappast.

Annons
Publicerad 2009-09-29 14:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto