POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Nya tider, nya bilder


Råsundas inre igen; allsvenskan den här gången, guldjakten drar igång igen, AIK-Gefle i Tipslördag och jag har svårt att se hur AIK ska missa tre pinnar, oavsett vad historien säger. Annars känns det som att komma till en arena vars inre påminner om ett fallfärdigt Lansdowne Road i Dublin …vi behöver verkligen en ny nationalarena. Att det stundar nya tider är ju uppenbart när du ser vilka bilder som förbundet förgyller väggarna med i pressrummet: Fredrik Ljungberg, Chippen, Hanna Ljungberg, Henrik Larsson . Mycket nytt är på väg in, som ni vet. Inte bara bildligt talar.

Publicerad 2009-10-17 kl 14:12
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå