POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Min dag som "Cary Grant"

Bilden av min dag så här långt:

Fotografering till nästa nummer av Nöjesguiden i en minimal lägenhet Bakom Muren, ombyggd till studio.

Under ledning av fotograf Johannes Helje  sitter jag svårt sminkad i en 40-talssoffa i läder, en liter pomada i håret, sidbena a la Bosse…en tjej bakom mig med en drajja på en bricka och en tjeje framför mig svankades på alla fyra som mitt fotstöd (jag gjorde som jag blev tillsgad, allt för fotografens idé).

Jag har ingen riktig aning om baktanken.

Eller hur det blev.

Grundidén var att jag skulle påminna om den oslagbara Cary Grant och att det skulle vara lite Mad Men, men jag kände mig mest som Farbror Melker i Vi på Saltkråkan.

Efter ett par timmars jobb, påklistrat leende, mörbultat fotstöd, packade jag ihop mig själv i denna minimala lägenhet bestående av fotograf Helje (lyans ägare), en art d,, sminkös, två assistent-tjejer och understundom också en chefredaktör och åkte till Posten i Alvik doftandes pomada.

Som en helt vanlig måndag.Plåtning

Publicerad 2009-10-19 kl 14:18
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå