Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Ljungbergs succé - version 2

11å

Fredrik Ljungberg gör succé i Major League Soccer.

ANNONS

Jodå, för fan.

Enligt de highlights jag ser på MLS website från Seattles hemmamatch mot Dallas så är Ljungan väldigt aktiv som yttermittfältare, han tog varenda frispark/hörna som vilken nr 10 som helst…han ser ut som en vi hade behövt under hösten i ett VM-kval, faktiskt.

Perfekt inlägg med vänsterfoten (!) till 1-1 och dessutom ett långt inspel från kanten som sedermera nickades ned i straffområdet till den avslutande målskytten som slog till direkt och visade sig vara en exekutor av rang.

Från hovreporterredaktionen på Bladet som är på plats med webb-TV (den massmediala punktmarkeringen har avtagit, om vi säger så) så heter det i rubrik “Freddie spelade fram till båda målen” och att “Ljungberg spelade innermittfältare”…vilket är sanningar med rätt stor modifikation.

ANNONS

Men vi vet ju också att hovet kanske inte alltid är och nosar på verkligheten i sina rapporter.

PS: Jag ser nu också hur Gunnar Nordström i Getingen skriver…”Sedanspelade Fredrik Ljungberg fram Brad Evans till segermålet i den 84:e minuten..”

Det är lite som på gamla goda tiden när vi läste om att “Robert Prytz låg bakom Rangers seger” och du i söndagens Sportspegel fick se att han slog en tvåmeterspass vid mittlinjen till en kille som dribblade förbi åtta man och rullade in bollen. Humor.

Publicerad 2009-10-25 kl 11:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto