Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Det spökar runt Hamrén


Cesena låg inbäddat i ett stort fett moln av dimma och när vi kom till semesterorten Milano Marittimo där Erik H:s landslag och de flesta journalisterna bor: en spökstad! Hotellen, butikerna, stranden, restaurangerna, vägarna och…ja, livet…helt öde. Igenbommat, chiuso. Två hotell står öppna mitt emot varandra. I det ena har det nygamla landslaget samlats, i det andra bor vi. Jag har fått seaview men det är lite som att blicka ut över en butik i DDR 1979; bortplockat, rensat, tomT. Dessutom katastrof i medialägret eftersom den uppkoppling som hotellet lovade inte existerar. “We can fix it next month”, sa receptionisten. Välkommen till Cesena. Och till nya tider.

Publicerad 2009-11-15 kl 14:34
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons