Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Det spökar runt Hamrén

11å


ANNONS
Cesena låg inbäddat i ett stort fett moln av dimma och när vi kom till semesterorten Milano Marittimo där Erik H:s landslag och de flesta journalisterna bor: en spökstad! Hotellen, butikerna, stranden, restaurangerna, vägarna och…ja, livet…helt öde. Igenbommat, chiuso. Två hotell står öppna mitt emot varandra. I det ena har det nygamla landslaget samlats, i det andra bor vi. Jag har fått seaview men det är lite som att blicka ut över en butik i DDR 1979; bortplockat, rensat, tomT. Dessutom katastrof i medialägret eftersom den uppkoppling som hotellet lovade inte existerar. “We can fix it next month”, sa receptionisten. Välkommen till Cesena. Och till nya tider.
Publicerad 2009-11-15 kl 14:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto