Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Träning råder, tyst det är i huset


Sällan har väl en helt vanlig spelövning rönt sådant intresse på en landslagsträning som Erik Hamrens första. Tio mot tio och Erik H jobbar intensivt med att föra över sin filosofi på spelarna. Övningen avbryts hela tiden och Hamren förklarar, visar, domderar…lite så som jag sett Bob Houghton jobba en gång i tiden när han ville lära ut något nytt, något annorlunda. Det lilla jag hör handlar om press-spel och positionering. Spelarna lyssnar andäktigt. Och vi i packet också, för den delen. Det är ett lugn på medialäktaren som vi nästan aldrig ser. I övrigt: i ett tänkt förstalag är Mellberg och Maestro mittbackar med Rosenborgarna Dorsin och Lustig på kanterna. Anders Svensson och Seb Larsson centrala nittfältare, flankerade av Safari och Duric. Hysen med Elmander på topp. Kim Källström är linjeman…jo, det är sant…men vi utgår från att han har smärre skadeproblem. Assisterande Allbäck är vänstermittfältare i B-laget där Wenbloom känns lite malplacerad som högermittfältare.

Publicerad 2009-11-16 kl 11:46
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons