Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

När landslaget kom till byn


Vi kom till middle of ingenstans, någonstans bland ödsliga fält och sorgsna vintertrötta barrträd och där låg det plötsligt en fotbollsplan. Eftersom planen omgärdas av ett drygt två meter högt staket (en allsvensk kvalmatch hade varit riskfri här) så gick landslagschef Richt ned i spagat, men placerade ändå fyra utsända fotografer i ett hörn 80 meter från spelarna. Oklart vad hotbilden är; det har aldrig hänt att en fotograf sprungit in och slagit ned någon spelare. Bra tryck på träningen idag också. Många vill visa. Kul att se.

Publicerad 2009-11-17 kl 11:07
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons