Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Italienarna har bullat upp


Bra drag utanför Stadio Dino Manuzzi här i Cesena, det förväntas bli utsålt vilket betyder ca 22000 pers. Tidigt tog vi en svängt runt arenan, hamnade på en gata med stånd där italiensk bumpa-bumpa-musik ackompanjerade försäljning av diverse mat inlindat i väldigt vitt bröd. Jag hittade ett hörn där en kanadensiska sålde lösgodis…man fick peka på vad och hur många man ville ha, hon tog med tång och lade ned i en påse. Lite som det var på gamla dar. Jag beställde därefter en parmaskinkmacka av bastant dam, fick något helt annat men hon var inte direkt en dam som du bråkade med.

Publicerad 2009-11-18 kl 19:08
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons