Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Allsvenskans mest jagade byte i kvällens program

I natten ringde Undici-mannen och ville veta om vi hade bokat samma gäst till programmen Ekwall vs Lundh och “Laul Calling”.

Lite frossa såklart, eftersom vårt program går dagen innan och man vill ju inte sitta med någon som redan avverkat en studiogrill.

Jag skrev igår att vi hade bokat “allsvenskans mest jagade” spelare och Undici-mannen (eller hans redaktion?) trodde att det kunde vara Gustav Svensson.

Det är inte så konstigt med det eftersom 1) Gustav är ett intressant namn på marknaden, inte minst den utanför Sverige 2) du glömmer alltid bort dom i Brommapojkarna.

Och: “Alla” vill ha Philip Haglund.

IFK Göteborg har lagt sitt bud på killen redan och vi vet att AIK är där och hugger.

Själv kunde han sträcka sig så långt som att över fem klubbar i Sverige är på jakt efter hans tjänster, när jag och Långe Lundh enligt sedvanlig modell pressade honom.

Vi fick i alla fall veta vad det lutade åt.

En skön och lite annorlunda personlighet, om vi tänker “allsvensk fotbollspelare”. Pluggar på Handels, välartikulerad, insiktsfull och lite pudelklok.

Kom till studion i gröna Wachtmeister-brallor, småsvåra bruna mockaskor och en Che Guevara-t-shirt…ja gemanr, bara den kombinationen gör ju att man gärna får en fråga eller tre att ställa.

Långe Lundh kom som vanligt i svart.

Och en frisyr lite på ända.

Ekwall vs Lundh i TV4Sport kl 18:25 ikväll.

Publicerad 2009-11-26 kl 15:05
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons