Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Henke skulle aldrig säga ett ljud om Zlatan

Vi hade en underbar sittning på Meet i Göteborg efter enklare release av den “förbjudna klockan” på Avalon; jag, John I, den galna klockmannen, United Fashion-Daniel, den galna klockmannens styvdotter Emelie och Poker-Mankan.

Kobe-biff med pepparsås och lite sköna rövarhistoier ur businessvärlden på det.

En hotellvärd.

En galen klockman.

En modekung.

En pokerstjärna.

Och lilla enkla jag.

Det blev en underhållande kväll (och förbannat god mat).

Men Early Bird och laddning för bandning av Exklusivt Ekwall med två kvinnliga världsstjärnor idag, tidigt i säng, jag börjar bli gammal, slut som artist.

***

Jag orkar inte kasta mig ned i den kokande grytan med Kåmark, Ceulemans, Zlatan och Messi.

Det känns lugnast att hååa sig en bit ifrån.

Det ska erkännas att “utspelet” om en tänkbar tvist slog ned som en bomb när jag stod i El Clasico-studion i söndags, jag hade inte en blekaste aning.

Därför låtsades jag som att det regnade tills jag hade mera kött på benen.

Varför det dröjde två dagar innan jag fick veta mer (Kåmarks uttalande i fotbollskanalen.se) är en annan sak, jag låter det vara, orkar inte leka med den elden.

Kåmark säger sig ha två källor och varför skulle han hitta på något annat, jag vet inte vad just Kåmark skulle tjäna på att fabulera ihop något…jag kan inte komma på någonting, har svårt att se att han har några ambitioner att klättra som nån sorts skjutjärnsreporter.

Om källor är trovärdiga? Tja, det vet vi inte. Det vet bara Kåmark.

Jag ska heller inte ge mig in i nån sorts intrång av källskyddet…Undici-mannen är där och tassar lite lätt, på gränsen till osmakligt idag…och försöker få det till att Henrik Larsson skulle vara “tjallaren”.

Men den som känner Larsson vet förstås att han inte skulle yppa någonting som Zlatan har sagt till honom ens under pistolhot och knappast till någon som jobbar med en TV-kanal, oavsett hur mycket kompisar de är.

***

Jag utgår från att ingen vettig människa trodde på att Irland skulle få en friplats i VM.

Inte ens när megapopulisten Blatter försökte göra sken av det.

***

Nu när Kalmars arena äntligen ska byggas så undrar jag lite vad som händer med bilderna i spelargången, exempelvis den på en familj som sitter och äter utanför en sommarstuga.

***

Om Bragdguldets vinnare skulle sitta här i soffan bredvid mig just nu så skulle jag inte han en aning om vem hon var, även om så hade geväret med sig.

Jag vet inte riktigt vad säger mest; att Helena Jonsson är ovanligt anonym “stjärna”, att jag är en obildad fan som inte fäljer skidskytte.

Eller att Bragdguldet för längesen kändes mossigt.

Min vinnare var Sarah Sjöström.

***

Jag utgår från att Janne Andersson inser att  det familjära lugn som han levt med på Örjans Vall inte direkt är detsamma som du har i tränarrollen i Hammarby.

***

Nya ess i studion imorgon; först två klassiska hjältar i nytt “Exklusivt Ekwall” och sen Guillermo Molins, Malmö FF, som gästar årets sista “Ekwall vs Lundh”.

Och på torsdag drar jag till Madrid för ännu ett stjärnmöte.

När jag ändå är igång, liksom.

Publicerad 2009-12-01 kl 22:05
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons