Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

När Frank får ner Bojan på alla fyra!


Ikväll blir det åka av i “Exklusivt Ekwall”; den sanslösa duon Frank Andersson och Bojan Djordjic sitter i studion. Ni kan ju själva räkna ut att det inte fanns många tillfällen att andas… Men bland mycket rock and roll sas det nästan uteslutande intressanta saker. Inte minst om ett kärt ämne: varför kan ni inte knipa igen eller (om vi vänder på det), varför säger få svenska idrottsstjärnor vad de EGENTLIGEN tycker och tänker. Sen missar du såklart inte när Frankie Boy tar en halvnelson på Bojan i partärläge. Programmet börjar redan kl 18 ikväll i TV4Sport.

Publicerad 2009-12-01 kl 08:48
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons