Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Så, vad gör Tiger nu?


På resande fot denna dag. Madrid next, när detta skrives i en boarding-kö på Kastrup. Jag ska en sväng till en av världens bästa handbollsspelare och imorgon drar jag till Barcelona; ska hem till Leo…han ska fixa lite argentinska stekar, Kåmark, Zlatan och Ceulemans kommer. Vi ska avsluta kvällen med att spela Lets Dance-spelet. Whatever: det var på flygplatsen jag sprang den här oslagbara jättereklamen som Tiger Woods gör för Accenture. Spana in den. “It is what you do next that counts”… Jag avskyr att vara skadeglad och det är ett helvete med kärleksbekymmer av den här digniteten (men hur fan kunde han torska på det gamla mobiltricket? Amatör!) men vad gör Tiger tror ni? Hoppar i vattnet?

Publicerad 2009-12-03 kl 14:24
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons