Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Träd fram, din fega anonyma råtta!

Ekwalls blogg

I en notis hos Dagens Media noteras det uppgifter om mitt företags omsättning, sånt är väl livet som egen företagare i den här branschen…jag har inga problem med det, siffrorna är offentliga handlingar.

Men Dagens Medias website är också skådeplatsen för alla bittra och avundsjuka nollor i “mediavärlden” som älskar iatt skriva och/eller frossa i anonyma kommentarer som Dagens Media inte har några problem med att publicera.

Därför kommer det spyor om mitt bolags smått ironiska namn (Mr Exclusive in Sports Media AB) som ju bara är ett namn på ett AB som skulle kunna heta Kalle i Flaggan AB eller Patrick Ekwall AB eller vad som helst…det är bara ett namn på ett bolag som inte direkt används i något sammanhang mer än att det står på de fakturor jag sänder då och då.

När bolaget bildades för tio år sen togs namnet mest som en rolig grej efter sportjournalisten Harry Harris på The Sun (tror jag) som hade smeknamnet “Mr Exclusive in Football” under sin bildbyline. Humor.

Annons

Skitsamma.

Däremot stör det mig att någon skrivit följande ANONYMA kommentar under pseudonymen “Olle L”:

“Grabben är värd alla pengar han kan få, han behöver dom för att kunna släta över alla sina komplex med shopping.
Vem vill byta med honom?
Resa land och rike runt för att intervjua killar i kortbyxor istället för att umgås med nära och kära…
Visst försöker han desperat att twittra fram en Bullerbyfamilj-känsla de gånger han råkar träffa sin dotter, men vem lurar han egentligen?”

Jag ljuger om jag inte blir ledsen när jag läser sånt. Och förbannad. Vad fan vet “Olle L” om mina komplex? Vad fan vet “Olle L” om min relation till mitt barn och hur ofta jag träffar henne? Vem fan ger honom rätt att helt ANONYMT påstå något sådant?

Träd fram din fega jävla råtta och stå för dina åsikter och påståenden istället för att sprida din dynga ANONYMT med Dagens Media som redskap.

Annons

Sorry, men jag blir så förbannad ibland (och jag vet att jag tjatar om min avsky gentemet seriösa publicisters förkärlek för anonyma kommentarer, men jag kommer inte sluta med det).

Därför, slutligen…en fråga till Dagens Media; förutom jakten på klick, varför vill ni publicera sådan anonym dynga? Vad ger det er?

Publicerad 2009-12-09 10:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto