Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

En måndagkväll i TV-vardagen


Roslund&Hellströms senaste tegelsten hjälper hyggligt för att ta sig genom en måndagkväll i december på ett Tulip Inn i Flensburg. Handbollsresa nu och handbollsfolket bor liksom inte New York men det måste göras; allt är inte guld och gröna skogar, det är också en blå heltäckningsmatta och en liten hotell-TV som visar tyskdubbade sitcoms. Nätuppkopplingen på hotellet brakade plötsligt samman och receptionisten hänvisade till ett internetcafe som öppnar imorgon bitti kl 10. Men jag kan ju alltid läsa och hoppas att tiden går. By the way, så hann jag upptäcka att rätt många i januaritruppen gästat Ekwall vs Lundh under året…trots att John Alvbåge blev “chockpetad”.

Publicerad 2009-12-14 kl 22:04
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons