Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hellre Hellgren och Ravelli än Arnold Schwarzenegger


Dansk TV2 igår från ett av otaliga inslag i samband klimatkonferensen; en Arnold i närbild, ostylad, osminkad. Hegerfors-håret flygande i vinden och ett ansikte som obarmhärtigt berättade att tiden har gått. Då ser du hellre på…jag vet, jag är sanslöst nöjd med den här övergången…Claes Hellgren och Thomas Ravelli i kvällens “Exklusivt Ekwall”. Två sköna målvaktshjältar med mycket att berätta…Hellgren om sin jakt på VM-medalj i en okänd sport och Thomas om hur snacket gick i VM -94. Och dessutom får vi se och höra Ravelli läsa dikter – två gånger. Programmet börjar redan kl 18 ikväll i TV4Sport. (By the way, fortfarande fast på hotell i Flensburg vars uppkoppling inte vill fungera förrän “bis morgen”).

Publicerad 2009-12-15 kl 16:11
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons