Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tack, alla läsare!

Svenska Fans smartaste idé i enkel och direkt marknadsföring var såklart “Guldskölden”, där läsare ska rösta fram de bästa sportjournalisterna i olika kategorier.

Och eftersom vi i Packet har en narcissistisk ådra så smattar det förstås till om just den här omröstningen på olika håll…antingen för att hylla sina egna som HÄR eller HÄR…eller för att rasa över att någon eller några inte är med, som HÄR.

Tillochmed ultraseriösa krafter som SvT ger sig in och röjer när TV-sportens krönikör Jonas Karlsson twittrar Det är lika fel som löjeväckande att inte en enda kvinna får plats i denna omröstning. Sportjournalistikens bastuklubb.”

Karlsson inte nominerad i någon kategori, om ni undrade.

Och överallt på bloggar och i twittervärlden jagas det röster febrilt och länkas till Guldskölden, jag är såklart inte sämre.

HÄR har ni förresten hela listan över de kandidater som röstats fram i de olika kategorierna.

Nu ska du förstås ta den här typen av omröstningar för vad de är och det finns såklart massor av bra namn som saknas…ta Marjan Svab, Helsingborgs Dagblad eller varför inte Barca-bloggaren Johanna Frändén..men jag vore en lögnare om jag inte hade tyckt att jag känner viss stolthet och glädje över att ha blivit nominerad i tre klasser.

Bara den mäktige Lasse Granqvist är nominerad i lika många kategorier.

Det tyder förhoppningsvis att jag gjort någonting som uppskattats enom åren eftersom Wilma, 10 år, bara kan lägga en röst.

Så stort tack alla ni som uppskattat bloggen och  programlederiet (FK Europa, Ekwall vs Lundh, Exklusivt Ekwall, Henke-dokumentären och lite annat) och lagt era röster. Jag uppskattar det väldigt.

HÄR kan ni nu lägga era röster och gillar du den här bloggen så tycker jag att du ska lägga en röst på den.

Och så fick Svenska Fans ytterligare uppmärksamhet, förtjänstfullt jobbat och smart att attrahera Packet…de känsligaste av dom alla.

Det är väl bara HÄR, konstigt nog, hos den största blogg-plattformen som utfallet ännu inte kommenterats.

Skitsamma.

Tack för att du läser den här bloggen, det gör att det är kul att fortsätta skriva (kanske även 2010, avtal är ännu inte klart men det ska nog lösa sig).

Och tack för att du lagt eller lägger en röst.

 

Publicerad 2009-12-17 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons