Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

På tal om snökaos

Ekwalls blogg

Fortfarande på handbollsturné.

Och om ni tycker att det är snökaos hemma i Sverige så kan ni försöka föreställa er hur det är i Danmark…här i Ålborg finns det männiksor som aldrig har sett så mycket snö.

Varenda bil halkar omkring på gatorna, vinterdäck har aldrig existerat.

Jag bröt i alla fall av jobbgrejen med en ganska svår pokersittning på kasinor igår; cashgame, satt vid ett och samma bord i fem timmar och efter lite inför-tips från Poker-Mankan…ligg tajt, spela hårt med bra kort, utnyttja positionen, stäl potter…så lämnade jag bordet med ett leende på läpparna.

***

Kul att Halmstad engagerar Micke Svensson som en av sina tränare efter hans osannolika skadehelvete, han blir en skön (och ny!) profil i allsvenskan.

Annons

***

I övrigt det ju ett Silly Season i allsvenskan som känns lite som det kändes på Trocadero i Malmö på 80-talet före midnatt.

Det händer ingenting.

***

Jag tvingades göra en Perlskog på hotellet.

SAS Radisson här i Ålborg gav mig ett sunkigt gammalt sönderslitet rum där fönsterna var så otätade att gardinerna stod som spjut.

Det blåste tamejfan rakt igenom.

Inte direkt vad du förväntar dig för 1500 danska eller av ett hotell som gärna vill kalla sig lite halvlyx.

Vilket jag förstås påpekade lite snyggt för receptionen och det slutade med att de…efter att ha kollat rummet själva…gav mig en svit.

En Perlskog fungerar alltid.

(Jag menar då “en Perlskog” och inte brorsan En, svårt det där…men en Robban P som gärna byter rum i receptionen innan han har sett det han ska få).

Annons

***

Jag hoppas Yussif Chibsah stannar i allsvenskan.

Bra spelare. Skön snubbe.

Vi sågs inför allsvenskan i mars och han hade ett par svåra ormskinnslågskor i snöslasket, bara en sån sak.

***

På måndag kl 21:30 i TV4Sport kör jag och Långe Lundh den första uppesittarkvällen i TV-historien som går helt i Sportens tecken.

Intressanta gäster, riktigt bra tävlingar (ring in och vinn med luckor och hela den grejen), högintressant husband och förhoppningsvis mycket garv.

Samt givetvis de bästa bilderna från året som har gått.

Vi håller på till midnatt.

Läs mer här.

Publicerad 2009-12-18 10:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto