Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Livet bakom kullisserna


Det är ju inte direkt någom Idol-budget när TV4Sport gör sin uppesittarkväll i afton. Jag har nyss fått min loge…eller jag och jag, vi delar den Lundh och jag…och det är ett förrådsutrymme med två fåtöljer bland en hel del bråte. Och det är sant! Men jag har inga problem med det, jag är ju en enkel man av golvet…det drar förvisso iskallt, dånar från nån sorts ventilation och det ligger nåt utspillt över golvet. Men jag har inga problem med det. Inga som helst. Alls inga. Överhuvudtaget.

Publicerad 2009-12-21 kl 17:24
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons