Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Nu är det (snart) jul


Studion för aftonens uppesittarkväll börjar nu ta form. Trots ett ordnat kaos i den “studio” som till hälften är ett kontor och där det ligger kablar, julgranskulor, stegar och belysning överallt just nu. Vi väntar in sköna gäster och en rimstuga som nu består av Olsson, Mårten Andersson, Caroline Seger och Niklas Strömstedt. Vill du få rim till dina paket så mejlar du till rimma@tv4.se, berätta vad du vill ha rim på och vad du heter. Du kan börja mejla redan nu. Programmet börjar 21.30 i TV4Sport och vi drog till med Jose Feliciano i vinjetten; Feliz Navidad!

Publicerad 2009-12-21 kl 17:47
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons