Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mot mållinjen


Uppesittarkvällen igår var en skön mangling i rock and roll-TV…det var fantastiskt roligt och kändes lite som när vi gjorde TV på Fyrans nybyggartid; mycket glädje, mycket ös, mycket “många-måste-göra-allt”. Inte direkt några utländska rättighetsinnehavare som bestämde, krävde eller ville ha massa miljoner. Mest; nu kör vi så det ryker. Sov ett par timmar och in i TV-fabriken igen. Kenta Nilsson och Helen Alfredsson i studion för säsongens sista Exklusivt Ekwall. Otroligt trevligt. Det blev inte minst en hel del häpnadsväckande Tiger-snack…de bor grannar i Orlando…och en massa annat spännande (och Kenta är ju alltid Kenta). TV4Sport ikväll kl 19.00. Snart någon dags ledighet…känns välkommet även om julklappsrace väntar i 08-kaos.

Publicerad 2009-12-22 kl 11:34
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons