Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Nu kan du se det omskrivna programmet här

Det smällde till i kvällisarna efter gårdagens “Exklusivt Ekwall”; Getingen körde hela löpet och Bladet dundrade på med EXTRA-vinjetten på nätet.

Kanske inte så oväntat eftersom…och den här stjäler jag direkt från min polare da Silva som dominerar tungt på twitter just nu…Tiger Woods till alla hypokondrikers glädje tagit över från svininfluensan som hetaste löpsedelsämne.

Getingen körde en klassisk kvällstidningsfuling och försökte få det till sin “egen story”, Bladet mycket mera renhårigt med tung credd (framförallt på nätet).

Shit the same, frågan är förstås om Helen Alfredssons uttalande är värt den uppmärksamheten och kanske ges svaret när det visar sig att nyheten är mest läst på expressen.se under dagen…då har i alla fall läsarna valt vad de helst vill och/eller tycker är värt att läsa, oftast säger det mer om läsarna än om kvällstidningen om vi nu ska vara ärliga.

TV4:s egen nyhetsavdelning brydde sig däremot inte för fem öre, de hade viktigare och mer intressanta news att förmedla i juletider.

Nu handlade förstås inte hela programmet om sidogökaren (jag knycker även det uttrycket, direkt från Kenta Nilsson) Woods…det är så mycket annat som känns både roligt och intressant, om jag (lite blygsamt) får säga det själv.

Ta gärna en titt.

***

Det HÄR är intressant med rubriken “Miljonsmäll för TV4 – kanalen visade för mycket reklam”.

Det är ju ett kärt ämne bland mejlare/läsare/tittare att TV4 visar “för mycket” reklam när reklamreglerna varit desamma i år många år nu för Fyran; max 12 minuter reklam under en timme, annars blir det dryga böter.

Nu fick tittarna ändå rätt.

TV4 fälls och får pröjsa tungt.

För att de visat 5-7 sekunder för mycket reklam.

Alltså 5 till 7 sekunder!

För jävligt.

Och så typiskt TV4.

***

Och i dessa juletider, när stöket lagt sig och du kanske får lite tid över…hela serien “Exklusivt Ekwall”, vi hoppas att serien är tillbaka igen nästa säsong.

***

Nu när jag sett lite på nätet i lugn och ro; Niklas Strömstedt är grym på rim.

***

Igår fick jag julklapp av Lundh, Loop, da Silva och fotbollskanalen.se…det är ett par-tre julklappar fler än jag brukar få ihop.

(Jag är normalt mest en giver.)

Så snäll har jag varit!

Publicerad 2009-12-23 kl 16:28
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons