Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dagens Bild

Ekwalls blogg

 dborkestergbg

Hallå där Ekwall,

Är en flitig besökare på din blogg och gillar dina ställningstagande, ekwall vs. Lundh och sen var ju faktiskt Hysen x 2 fantastiskt bra tv.

 Samtidigt intressant ur studisyfte minst sagt. Frågan är väldock hur det blivit om man själv suttit med sin gamla far där i studion.

 ”Nu” kontra ”då” blir väl aldrig så avlägset som med olika fotbollsgenerationer. Spelsystem, inställning, uppbyggnad, förväntningar, pengar, mediatryck…tja du vet ju bättre än jag. Men som sagt, väldigt intressant. Det tackar vi ödmjukast för.

 Innan jag glömmer det,  Anders Svenssons minut om nyhetsuppläsaren(Richard Palm?) och hans mustasch är alldeles underbar. Han går loss för en stund där och kan inte släppa det, grymt!

Annons

Tänkte bidra med en suddig, men ändock, bekant bild för dig tagen med mobilen. Hade för mig att jag hade plåtat dem men visste inte riktigt vaart jag gjort av korten.

 Bifogad bild är från hösten/vintern 2008. Du hade i din blogg skrivit ett par gånger om Gothia Cup äventyret som hade ett soundtrack bestående av ett par 3-4 låtar av en levande ”orkester” som blev skapligt irriterande efter ett par timmar. Kortet är från ”piss-tunneln” mellan centralstationen och Nordstan och jag kan lova att utbudet av låtar har inte ökat och då kan inte jag musik jag heller.

 Keep the fire burning! Ser fram emot många skratt under 2010.

 Mvh

Robert Tartagni

SVAR: Aldrig att jag glömmer orkestern som har tre låtar på reportoaren samt Gudfadern som “extranummer”. Tog knäcken på mig under långa dagar på Heden. Jag ser att de spelar ibland i Göteborg downtown och vrukar slänga åt dom en tia eller te. De kämpar och gör ett styvt jobb där ute, trots allt.

Annons

*  DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår penna – limited edition – och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet!

Publicerad 2010-01-16 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto