Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Auf Wienerschnitzel (bildextra!) eller dansken som trodde vi ringde Zlatan

Ekwalls blogg

Danska TV2:s expertkommentator i handboll, Bent Nygaard, berättade ikväll att han aldrig missar Fotbollskanalen Europa.

“Jag vet massor av danskar som älskar programmet, perfekt på söndagskvällen”, berättade Bent och menade att tidpunkten inte var några problem för danskar går inte och lägger sig så tidigt.

Det är uppenbart att FK Europa…Redaktionsjuggens idé…satt sig och är ett starkt koncept, jag märkte det ikväll på hotellrum i Wien utan TV4; jag saknar programmet, snacket, bilderna, uppsamlingsheatet och mina kompisar.

För att inte tala om Kåmarks koftor.

Ceulemans hängslen.

Eller Långe Lundhs lingonröda kavaj.

Bent hyllade också ett stående inslag i TV4:s EM-bevakning 2008 när “…ni hadeen direktlinje till Zlatan och pratade med honom varje  kväll!”.

Annons

Han tyckte det var fantastiskt och det hade jag nog också tänkt.

Nu var jag ju på plats i Schweiz/Österrike och har aldrig sett det, men det var ju ett humorinslag där en skådespelare gjorde Zlatans röst.

Bent blev helt knäckt när jag förklarade det.

***

Arsenal-Man U hade jag  ju gärna också sett, även om Frankrikes uppvisning mot Kroatien i fullsatt Wiener Stadthalle inte var fy skam.

***

Mattias Jonson är halva Djurgården till ochmed i träningsmatcher i januari.

Är det ett bra eller dåligt tecken för Dif?

***

Middag med intressant uppställning ikväll; bland andra kock-Melker, Janne Wifstrand, Axel Sjöblad men också med Percy Nilsson som gled in i en svår Armaniskjorta i svart silkestyg.

“Inga billiga grajjor”, sa Percy stolt om skjortan och sen talade han varmt om sitt vinröda iPhone-skydd i skinn som han köpt för 160 spänn i Dubai.

Annons

***

Wanderson kan såklart fungera i Holland, men du vet aldrig; lite underligt är det att Ari da Silva ännu inte blivit en megahit i AZ…det kändes som om han kunde bli det.

***

Varför handbollsstjärnor (Balic, Karabatic, Omeyer, Iker Romero, Kretschmar, Lövgren, Ljubo, Kim, Bertrand Gilles, Jicha, Wenga, Luc Abalo…tunga namn) överlag är så mycket mera jordnära och trevliga än en del obetydliga fotbollsdivor i stora ligor, det vet jag inte…kanske är det någon som kan göra en Rydström och formaden debatten.

Men någonstans har fotbollen hamnat snett.

***

Mejl från Michael Jingryd (namnet klingar tung Tipsextranostalgi!):

“Tack för grymt bra bloggande & twitter!

Vill bara berätta för dig och österrikarna att en “Dirty Martini” är som en vanlig Dry Martini, fast man har även i olivspad…

Annons
Inte meningen att vara dryg på nåt sätt!

Ha det fantastikt!”

SVAR: En Dryg Martini då?
***

Nu får det vara nog med Österrike på ett tag, hemma väntar insnöad bil och laddning för vad som komma skall; Ekwall vs Lundh (snart tillbaka!), allsvenskan och lite annat smått och gott.

Auf Wienerschnitzel med lite Austria i bilder:

iphonebilder-014Redaktör Pol Pot tar seden dit han kommeriphonebilder-011Han kom, sågs och drog hem.

iphonebilder-003Lövet jobbar för fotoalbumet

iphonebilder-0721Glada och trevliga, redo för Nyhetsmorgon på spelarhotellet: inga problemiphonebilder-024Allt gick snett, redan från början

iphonebilder-026Vi fann honom på en alptopp; eremiten på berget

Publicerad 2010-02-01 00:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto