Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dagens Bild

Ekwalls blogg

dbroman

Nervositeten hängde verkligen i luften inför kvartsfinalen Sverige-Holland nere i Faro 2004. O fy fan vilken match det blev. Tyvärr kunde inte svenskarna vinna bataljen under 120 minuter och inte heller var man kalla nog i straffsparksextravaganzan.Hur som helst, strax innan matchen skulle börja stod vi i ett gulblått hav och öste på med kampsånger. Då såg vi Roman A stå några rader snett ovanför oss, dock bakom en inhägnad. Vi tänkte att vafan, det blir ju en kanonbild till kändisgalleriet så jag och min följeslagare Dennis Bredsidan Skoglund gjorde slag i sak och klättrade över irriterade svenskar, portugiser, holländare och höga staket för att till slut knäppa av denna legendariska bild. Roman verkade glad över att ha skaffat ett par polare medan hans bodyguard helt klart var mindre nöjd. Kan säga att miljardryssen verkligen hade en aura av pengar och rent guld kring sig.

Annons

/Sebastian Keta

 

SVAR: Jag minns hettan i Faro och det där straffdramat, men efter den här bilden väcks ändå frågor: Är Skoglund släkt med Nacka? Är han till höger släkt med Niklas Skoog? Är han till vänster släkt med Jonas Björkman?  Däremot råder det inget tvivel om vad livvakten tyckte om spektaklet (uppe till höger)…

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Annons

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår penna – limited edition – och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet

Publicerad 2010-02-01 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto