Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dagens mejl

Ekwalls blogg

Mattias Haglund mejlar:

“Mattias Jonson är halva Djurgården…”

Rubriken antyder väl att jag ska börja spy galla över att du hävdar att Jonson skulle vara allt Djurgårn har men jag antar att du med den kommentaren menar att ett hattrick är hälften av 6-0 så därför är detta inget mail där jag vill tillrättavisa dig utan enbart ge dig information om hur matchen egentligen såg ut då jag var en av de ca 200 personer som hade förmånen att se den.

Då detta var den första träningsmatchen mot ett väldigt blekt Degerfors så förstår även jag som den eviga optimisten jag är att man inte ska dra för stora växlar av gårdagens resultat.

Annons
Dock vill jag påstå att Djurgårn spelade en förbannat fin fotboll igår där chanser skapades från alla olika håll och kanter där det kreativa mittfältet och Youseff(5 assist) framförallt var anledningen till de höga siffrorna.
Djurgårn spelar långt ifrån en klassisk 4-3-3, man byter ofta positioner så det ser ut som ett 4-4-2 med Jonson och Kennedy på topp.
Angående Jonson så är såklart hattrick alltid ett hattrick men han är inte lika viktig som under slutet på förra året då han fungerade som en uppspels punkt och allt gick genom gubben.
Vill avsluta med att skriva att Kennedy inte var vän med virket och att försvaret fortfarande är rätt oprövat då Degerfors var helt uddlösa.

Det här kanske är ointressant för en icke djurgårds sympatiserande människa, men jag fick iallfall skriva av mig!

Tack för en förbannat bra blogg

Annons

SVAR: Man ska aldrig underskatta folk som följer sitt lag under svinkalla träningsmatcher och av ditt mejl att döma kan vi alla fall bestämt konstatera att Degerfors går mot en tung säsong.

Publicerad 2010-02-02 15:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto