Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dagens Bild

Ekwalls blogg

dbsjukaste-benet

Hej,

här kommer en skön bild av en lirare i Täfteå IK. Byn Täfteå ligger 1,5 mil norr om Umeå och klubben spelar förnärvarande i div 4 västerbotten södra.

Bilden är väl inte helt bra, men den är fotad med mobilkamera på ett gammalt fotoalbum. Bilden är från 70-talet om jag inte minns fel, och killen på bilden heter Patrik och kallades för gummibenet.

Pennan skickar du till:
Magnus Lönnberg

SVAR: Wow, vilken kille, är han på riktigt? Med det benet så skulle han ju kunna köra runt lite på Kiviks Marknad eller i alla fall “Talang 2010”. Inte ens Garrincha och hans underliga spiror (hjulbent på ena benet, kobent på det andra) kan ju matcha den här killen. Det måste ha blivit en skön katapulteffekt i skottet.

Annons

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår penna – limited edition – och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet

Annons
Publicerad 2010-02-05 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto