Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - Henke som boxare

dbhenkeboxTycker den här bilden är rolig. Han ser så sympatisk ut med dom där 
jättestora handskarna. Boxare brukar se arga eller tuffa ut.

Gabriel Alares

SVAR:  Jo, det är sant. Det är inte direkt Tyson-driv i de rådjursögonen. Men det är nog inte riktigt poängen heller, inte om du gör reklam för nyttig müsli. Huruvida Larsson skulle göra sig som boxare vet jag inte heller. Man blir väl varnad om du slår med “öppen hand”?

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår penna – limited edition – och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-01 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons