Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - derbyhat i skogen

dbsmaklubbsderby

Hej där! 

Tänkte berätta kort om vad som händer ute på landet här i Västergötland. 
Utanför lilla staden Alingsås ligger de ännu mindre orterna Västra Bodarna och Hemsjö. I dessa orter finns den vackra klubben SK Mjörn och fula lillebror Hemsjö IF. Sedan klubbarnas start, 1932 resp. 1933, har Div.6 derbyna vuxit sig snabbare, hårdare och mer mentala än någonsin. Inför senaste derbyn fick vår (SK Mjörns) kapten en gädda på sin veranda med meddelandet “Hata Mjörn”, derbyt slutade 1-1 efter mål i slutskedet och vår kapten, ja han blev utvisad. Säsongen 2010 blir första gången någonsin vi möts i Div.5 och målen för säsongen är  såklart att hålla sig kvar i div.5, men framförallt att spöa skiten ur Hemsjö. Hur det går får framtiden utvisa men klart är att uppladdningen för derby redan har börjat!
Tack för en go blogg. Keep it up!
/ Gabriel Skarrie Haz

SVAR:  Det är inte varje dag vi får senaste nytt från ultimafotbollen i Västergötland så det är klart vi ska delge läsarna den här storyn. Lite intressant med just en GÄDDA på veranden, men man tager vad man haver. Jag – och läsarna – räknar med rapport från vårens derby och vi håller förstås lite på Mjörn. Om inte Hemsjö IF vill kontra på detta Dagens Bild-inlägg. To be continued.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår penna – limited edition – och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-02 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons