Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - derbykriget trappas upp

dbmordardobbar

Pressmeddelande från Ultras Hemsjö

Vi tar till fullo på oss attentatet mot SK Mjörns lagkapten, och skulle råda journalist Ekwall att inte förringa vårat monster till gädda då vederbörande kan sluta opp med en gädda på sin egen veranda.  
Beträffande möjliga sympatier för laget som ligger bakom all världens ondska (SK Mjörn), kan de vara förståeliga då man som opartisk gärna lägger sina sympatier hos laget som till synes är chanslöst. 
David mot Goliat, lillebror mot storebror, SK Mjörn mot Hemsjö. 
STOREBROR HEMSJÖ.

PS. Oförmåga att inte ta ovanstående text med flera nypor salt, kan resultera i samma behandling som på bilden. DS 
PS2. SK Mjörn tog 1 poäng mot Hemsjö förra året. DS2.
PS3. Mottagare bör se detta meddelande som en inbjudan till vårderbyt den 11 Juni, på Byvallen. DS3.

 

Tja,

Bifogar en bild från höstderbyt, där en “Mjörnare” är på väg att mötas av sin rättmätiga behandling. 

Med gulsvarta hälsningar,

Jonatan Bergman (glidtacklandes på föregående bild).


SVAR:  Hahaha….jag förstår ironin och jag ser fram emot att följa utvecklingen i detta derby, även om det blir svårt att hitta till Byvallen dagen före VM inleds i Sydafrika. Jag får försöka göra ett val där. Men jag är lite förbryllad över bilden som du döpt till “mördardobbar”…alltså, spelaren i grönt…är det barn med och spelar i era derbyn? Kvinnor? Och jag vet inte riktigt om tacklingen känns särskilt Roy Keane direkt, inte av bilden att döma i alla fall. Och inte på en 12-åring.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår penna – limited edition – och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-03 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons