Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

På resa genom Wales

11å


ANNONS
Det här är taxichaffisen som tar oss från Swansea till flygplatsen till Cardiff…i hyrbilen fick bara studiobordet plats…och han drar sköna gamla football-stories för mig och Piero Gros. Han har klassiska walesiska folkdräkten: adidas-träningsbrallor, brun tunn tröja, guldkedia och ringar instuckna överallt på kroppen. Har årskort hos The Swans, gillar Leeds och påpekar att han inte tar några fighter på fotbollsmatcher – inte nu längre. Han frågar vad Henrik Larsson gör nuförtiden och berättar att han för många år sen tog ett par öl i en bar i Llanelli med Hugo Penis Licker. Han frågade också vem som är gäst i kvällens Ekwall vs Lundh. Jag sa att det är AIK:s tränare Micke Stahre och han verkade nöjd med det.
Publicerad 2010-03-04 kl 13:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto