Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

På resa genom Wales


Det här är taxichaffisen som tar oss från Swansea till flygplatsen till Cardiff…i hyrbilen fick bara studiobordet plats…och han drar sköna gamla football-stories för mig och Piero Gros. Han har klassiska walesiska folkdräkten: adidas-träningsbrallor, brun tunn tröja, guldkedia och ringar instuckna överallt på kroppen. Har årskort hos The Swans, gillar Leeds och påpekar att han inte tar några fighter på fotbollsmatcher – inte nu längre. Han frågar vad Henrik Larsson gör nuförtiden och berättar att han för många år sen tog ett par öl i en bar i Llanelli med Hugo Penis Licker. Han frågade också vem som är gäst i kvällens Ekwall vs Lundh. Jag sa att det är AIK:s tränare Micke Stahre och han verkade nöjd med det.

Publicerad 2010-03-04 kl 13:02
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons