Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - en Malmöbo är ute och cyklar

 dbcykel1 hallå
 kändes som något var fel när jag fick syn på en av cyklarna på Östergatan i Malmö.
Inte det mest optimala stället att köra spinningpass på om man inte vill andas in avgaser.

/Martin Pålsson
 
SVAR: Jag tycker mest att bilden är riktigt rolig och bra att du plockat fram kameran när du sett den…det är lite det som Dagens Bild ibland bygger på. Malmöiter är ju annars lite som lundensare, holländare, danskar, bolsjeviker och kineser: de cyklar. Helst i motvind, eftersom det ständigt blåser. Det kan ju vara därför som någon valt att förläga sina pass till den här trottoaren?

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-05 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons