Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - kulan i luften!

dbolympiaDagens bild kommer direkt från Fred Erik Ericsson på Helsingborgs kansli. Nytagen. Och han hälsar välkommen till allsvensk fotboll: HIF-BP i nästa vecka, folk står redan i kö utanför grindarna.

SVAR: Grönt och fint, nu är det bara att köra. Och ligger det snö på planerna någon annanstans: ta bort den! Imorogn kör vi på Råsunda: Suuuuuuupercuuuuupen, AIK-IFK Göteborg. Våren är här. Kulan i luften!

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår penna – limited edition – och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-05 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons