Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - Antonelius bland likasinnade

 

dbantoneliusKan Navikapol – Son till Thailands 3:e rikaste snubbe, som tyckte att Bangkok behovde tva fotbollsplaner i citykarnan (motsvarande Ostermalmstorg). Pappa kopte lite mark, rensade befintliga byggnader och smallde upp 2 planer. Sjalvklart med en restaurang och nattklubb i anslutning till planerna… Om projektet gar back? Finns det ris i Kina?

/Tomas Antonelius

SVAR: Bilden en del av mejlväxling som jag hamnat mitt i, där en galen man vid namn Cribba inledde hela soppan med att skicka skytbilder på sig själv och vilka han sprungit på under OS i Vancouver. Då kontrade den gode Antonelius, en gång i tiden Sveriges svar på Hans-Peter Briegel, med bland annat den här rutan från sitt fina Nike-kontor i Singapore…där han basar lite över delar av Asien. Jag är mest fascinerad över att Antinelius numera rör sig i en värld där han själv NÄSTAN är lika lång som alla andra.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-09 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons