Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - Blåvitt som rysk docka

dbblavittdockaHej Ekwall, tack för en skön blogg med mycket humor och ironi, som ju tydligen är så svårt. Är Lundastudent, men hade utbyte i Groningen (underskattad stad).  Min granne från Prag bjöd med ett internationellt gäng på fest-, kulturresa och bland turistbutikerna hittade jag dessa östeuropeiska dockor som kallar babuschkor. Bland Real Madrid, Manchester United och Milan så fanns alltså IFK Göteborg, 80-90 talet lever kvar längre i Östeuropa. Så även om AIK hävdar att de är överallt så bevisar detta att det är Blåvitt som är både mesta mästare och överallt!
/Mattias Erasmie

SVAR: Ja, IFK Göteborgs framgångar i Europa lever förstås vidare i mångas medvetande. Jag minns att jag hittade en fejkad IFK-tröja i ett stånd utanför arenan i Baku, Azerbajdzjan, för några år sen.  Den här typen av bilder gillar jag annars skarpt. En skön iaaktagelse. Jag undrar också över vem dockan ska föreställa? Tänkte först Glenn Hysén, men lutar mest åt Röde Ruben va?

DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-11 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons