Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - Karin har fokus på jobbet

dbcarinfokusHej Patrick,Något för dagens bild? Äger inte bilden så går inte att publicera. Fotografen heter Gunnar Johansson och tar bilder i samband med GUIF’s matcher. Han kanske släpper den?

Inte helt lätt att jobba med tv och intervjuer efter matchen?

SVAR:  Ja, vad vill du att jag ska säga? Jag är chockad!  Men eftersom är Karin är en blygsam, återhållsam och dessutom havande kvinna så tror jag mig veta att blicken är riktad länge bort, förbi Zachrisson, mot kameraman som ger instruktioner. Och…står han inte och spänner sig lite väl överdrivet? Visst drar han in magen? Och varför bar överkropp? Nej, det här kan du inte lasta Karin för.

Vi passar dessutom på att tacka fotografen Gunnar Johanssom som godkände att vi publicerade bilden. Han tar många bra handbollsbilder,  Gunnar – se HÄR.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-12 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons