Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Dagens Bild: derby i skogen

11å

 

ANNONS

dbskogsderby

Tjena Patrik!
Har sett att du lagt upp bilder förr på Derbyrivaler och tänkte att du kan få en till här!
Det här är en bild från en match mellan Järlåsa IF(Blåa) och Vittinge IK(Röda) i div.7 Västra Uppland från i höstas. Jag själv brukar jämföra den här matchen med Merseysidederbyt för att den har samma karaktär, rått och fult, mycket röda kort, bråk i varje möte, “supportar” som springer in på planen och kastar bollen på en spelare samtidigt som några väl valda könsord kommer ut, bara att här så vinner dom blåa mot dom röda och vi hoppas att det fortsätter så!
Nästa gång vi möts kan jag säkerligen skicka dig en film på hela matchen så får du se det med egna ögon. Eller så kan du skicka TV4 Sport så har vi en direktsändning med Jesper Hussfelt som kommentator haha!
Ha det bra! MVH Tobbe Wessman

ANNONS

SVAR:  Derbymatcher i division 7 Västra Uppland är inget du skojar bort. Ej heller att Anders Palmér tycks ha gjort sensationell comeback, för visst är det han längst till höger? Annars syns det på omgivning att det här inte är något för veklingar; planen, skogen, stämplingen! och spelarna…eller är det här en bild på supportrar som sprungit in på plan?

 DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

ANNONS

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-13 kl 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto