Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Dagens Bild - nästan som på Råsunda

11å

dbbeachb

ANNONS

Tjenare,

Så var allsvenskan igång igen, känns udda med tanke på vädret. Själv var jag efter tre månader i något som liknar Sibirien tvungen att fly till Paris för en helg. Möte med gamla vänner då vi bland snigelätande och liknande även kollar på bilder från studietiden. Du nämnde själv hur du bollade på Båstad Beach i somras. Så här såg det ut när vi tog ledigt från böckerna på University of North Florida och begav oss till Key West säsongen 01/02. Havet i bakgrunden är sjukt inbjudande inte minst en dag som denna. Som spelare på universitet var det i detta klimat som vi tränade också, lite skillnad mot en försäsong hemma med snö, is och stenhårda grusplaner som var rådande förhållanden för bara fem-tio år sen. Med dagens ögon kan jag även medge att jag inte tar något som helst ansvar för shortsen vi bär…

ANNONS

/Robin

SVAR:  Bolla på en beach, som dom säger i Danmark, är aldrig helt fel. Framförallt inte i dessa tider. Enda likheten med allsvensk fotboll är väl att underlaget på din bild är som det på Råsunda; lika jämnt. Lite grön färg på det och det skulle godkänts för  allsvenskt spel.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

ANNONS

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-15 kl 14:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto