Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - jag mitt i en sjuk bildidé

ekwalllidl

Den här inskickaren vill vara anonym, då han grävt djupt i arkiv hos Bladet i all hemlighet en mörk tisdagskväll (han lovar dock ta alla tänkbara kostnader i det fall tidningen kräver betalt för upphovsrätt, men eftersom jag bjussat Bladet på en del bilder genom åren så tror jag att det är lugnt).

I vilket fall handlar det om en av de sjukaste bildidéerna som någonsin uppkommit. Nedlagda magasinet S gjorde ett personporträtt och ville att jag skulle gå omkring med en kundvagn fylld med påsar från Lidl.

Någon sorts antites eller så.

Jag förstod ingenting då, när fotograf-Bardell kom dragandes med tio kassar fyllda med hushållspapper och vi skulle stå iskallt regn utanför butiken i Solna.

Jag förstår fortfarande ingenting.

Bilderna blev aldrig publicerade eftersom S-redigerarna förmodligen trodde det var ett skämt eller att fotografen/idéskaparen dragit lite för djupa bloss på en egenhändigt rullad cigg.

Här kommer den istället, någon gång måste världen få se den.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-19 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons