Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - sagornas hemmaplan

Idag är det kampanjvecka för “Dagens Bild”.

Skicka en bild på ditt lags idrottsplats (det vimlar av små guldkorn överallt i landet och jag älskar dom!) och skriv en liten kort text om idrottsplatsen och/eller ditt lag.

Blir ditt bidrag publicerat så skickar jag limegröna bloggpennor i limited edition till hela lagets trupp (20 st!).

Först ut är:

dbsagavallen

Detta är en bild på Sagavallen i Borås vilket är hemmet för de Danzande Zebrorna, Norrmalms IK. Vi huserar i division 6 Borås.
Sagavallen har även i vissa kretsar det internationella namnet “The vallay of fairytales”. Bilden är tagen av Zebrornas egna trubadur, Linus Ericsson.
Sagavallen är på sommaren en av Borås gemytligaste idrottsplatser. Under sommarmånaderna är risken stor att du finner många Zebraanhängare sittande i solen, smuttandes på en öl och titta på underhållande(?) fotboll. Just nu finns ju inte den möjligheten….
 
Mvh
Markus Pölkkö

SVAR: Sagavallen, kan det bli vackrare..? Hur många små idrottsplatser finns det inte med oslagbara namn. Trots att snön ligger som ett vitt täcke så kan jag se en sommarmatch framför mig på den här arenan, doften av nyklippt gräs, suset i björkarna, tjafset på domaren, säkert också ett ölburkspys uppe i backen och rätt härligt usel division 6-fotboll. Det är inte många allsvenska matcher som slår sådana upplevelser och då dricker jag inte ens öl. Jag skickar 20 st limegröna pennor i limited edition till de Danzande Zebrorna och önskar dom lycka till i serien på The valley of Fairytales.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-22 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons