Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - Svennis gamla jaktmarker

I måndags inleddes kampanjvecka för Dagens Bild: “Min Idrottsplats”

Skicka en bild på ditt lags idrottsplats (det vimlar av små guldkorn överallt i landet och jag älskar dom!) och skriv en liten kort text om idrottsplatsen och/eller ditt lag.

Blir ditt bidrag publicerat så skickar jag limegröna bloggpennor i limited edition till hela lagets trupp (20 st!).

Idag är det dags för:

dbsporthalla

Hej Patrik!
Skickar denna bild på Sporthälla IP i Säffle, mitt under pågående derby i Div IV Värmland mellan mitt egna SK Sifhälla (Nu Div III) och Säffle FF.
Ca. 600 personer bevittnade matchen på vår underbara hemma “arena” denna sommardag. En plan som bland andra Svennis och “Nacka” beträtt när det begav sig. Svennis spelade i SKS under två säsonger i början på 70-talet och “Nacka” spelade här med sitt Hammarby 1964 i Svenska cupen. Han var en av orsakerna till att publikrekordet på Sporthälla sattes den dagen, då 4562 personer kom. 
Tack fören mycket bra blogg!
MvH.
Robin Widing

SVAR: Jag gillar den där gamla hederliga skokartongsläktaren, lite DDR-stylish, hur många sådana har inte byggts på våra svenska idrottsplatser? Kungligt att Svennis spelat för ditt lag, det var innan han började röra sig i lite mer sofistikerade kretsar och områden. Jag ser inga försäljningskiosker borta vid läktarhåll, men utgår från att man kan få en “kopp kaffe” på ett derby i Säffle. För övrigt är det jag fascinerad av upphoppet där i kampen med målvakten, vilket häng…!

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-24 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons